Sorbetmaskin

Äntligen lönar sig bloggen! Nä, skämt och sido, men för två veckor sedan vann jag en sorbetmaskin genom blogg.se där bloggen ligger. De tyckte jag skrev bra om trädgård och odling och sorbetmaskinen var belöningen. Inlägget som uppmärksammades handlade om tulpanrabatterna, den där med 500 lökar ni vet. Över 3500 personer har klickat in på just det inlägget och det är nytt rekord för mig på ett enskilt inlägg! Jättekul! 
 
Blir ju jättespännande att testa, jag återkommer med resultatet! 
 
Bloggen har ju blivit en rätt stor del av min vardag, jag skriver eller tar bilder hit nästa varje dag. Det var också syftet för mig, att låta odlingen och trädgården ta en större plats i mitt liv men ur en annan vinkel.
 
Något ni gärna får hjälpa mig med är att trycka på gilla knappen, både här på bloggen och via facebook. Då ser jag vad ni gillar och läsa mer av, det blir ett sätt för mig att veta att jag skriver relevanta inlägg.
 
 
Så här ser alltså rabatten ut som kammade hem sorbetmaskinen. Blir spännande att följa nu när sommarblommorna och grönskerna skall avlösa tulpanerna.
4
Maria*

GRATTIS, vad kul!

Svar: Tackar :)
Emma Stille

Helena

Grattis!! Va kul med en sorbetmaskin! Jättefina bilder och kul att läsa om din trädgård. Lycka till!

Svar: Tack! Hur går det för dig?
Emma Stille

Erika

Grattis! :) "Det går bra nu!.." ;)

Svar: Precis! Pengar rullar in som de ska... Petters det går bra nu har aldrig känts mer rätt ;)
Emma Stille

Marie

Grattis va kul mitt hjärta😘

Svar: Tackar :)
Emma Stille

Powered by Jasper Roberts - Blog