Chilisås med persika och mango

Okey, det är ju tur att det var så många persikor i år. Annars hade jag blivit galen!
 
 
En viss liten gnagare har en förkärlek för att provsmaka och sen lägga tillbaka. Han klättrar, flyttar stolar, förlänger armarna på nåt magiskt sätt och kommer åt överallt. Den enda isak-säkra hyllan i köket är överbelamrad.
 
Det går ju inte att slänga dessa med gott samvete så idag har det blivit både smoothie och chilisås.
 
 
Recept:
 
1 paket fryst mango
3-4 persikor
1 rödlök
1chili
Salt, peppar
Koriander
Ev. äppelcidervinäger
 
Hacka upp alla ingredienser och koka upp i kastrull. Går att variera i oändlighet efter tycke och smak. Gillar man inte koriander så skippar man det. Gillar man jättestarkt tar man mer chili osv. Koka ihop alltihop och mixa slätt. Häll på burk och förvara i kyl. Supergott till tacos och annan texmex.
Chilisås med mango och persika - chilisås - så som i himlen
1
Marie

Oj vad det ser gott ut👍😘

Svar: Den blev jättegod!
Emma Stille

Powered by Jasper Roberts - Blog