Fina äggsnurran!

I samarbete med Omlet.
 
 
Jag e så glad för den här äggsnurran! Har ni sett så fin! Sen jag skaffade höns har jag velat ha en sån här men inte hittat nån i rätt storlek. Jag har ju både stora och små höns och det gäller att inte äggen ramlar igenom. 
 
Den här fina snurran har jag fått från Omlet som säljer massor av spännande produkter för djur. Jag skall även få testa ett av deras mobila hönshus. Det återkommer jag till!
 
Dessutom kom detta extra lägligt, jag hade nämligen ISO revision på jobbet förra veckan. En av revisorerna hade tidigare kontrollerat just ägg och vi kom in på ämnet när jag berättade att jag har höns. Han sa att det största kvalitetsproblemet för ägg är temperaturskillnader. Idag står ju ägg i rumstemperatur i butik och sedan sätter man in dem i kyl när man kommer hem. Alltså inte bra för äggen. Dessutom skall man inte förvara ägg i kartong, det materialet suger åt sig bakterier och eftersom ägg är porösa kan dessa komma in i äggen.
 
Alltså har det aldrig känts mer rätt att ha äggen i rumstemperatur och utan kartong. 
 
 
Nu är det extra roligt att hämta ägg. Barnen älskar att få lägga i ägget högst upp och se det rulla ned. Antar att någon lite klåfingrig snart kommer prova även med bilar och annat...
 
Så in och kolla på:
 
 
äggsnurra
2
Anna

Sicken bra grej!!

Anna

Sicken bra grej!!

Svar: Ja visst är den fin!
Emma Stille

Powered by Jasper Roberts - Blog