Dressingtricket

 
Jag är verkligen inte mästare på dressing och jag kan aldrig riktigt komma ihåg måtten. Men jag har kommit på att om jag häller upp i ett glas så skiktar de olika ingredienserna sig fint och jag kommer ihåg när det "ser" rätt ut. Kanske funkar det för dig också?
 
Häll i;
 
typ en matsked dijonsenap
kryddor
äppelcidervinäger
olja
 
Kanske kommer du på att helt andra proportioner passar dig?
 
För ett par år sedan var jag i Paris och fransmännen har ju tränat på att äta sallat längre än vi kan man konstatera. Det är kanske som att pasta är al dente i Italien. I vilket fall äter de ju sallad som är mycket beskare, kraftigare smak och jättesyrligt dressing. Vilket jag har kommit på att jag gillar mer och mer. Så var inte rädda för äppelcidervinägern. Supergott. Dra gärna i lite färsk citron när du ändå är igång. Surt sa räven, mums säger jag. 
 
Du vet väl också att äppelcidervinäger är ett super-universal medel som man både kan städa och bota cancer med. Sägs det i alla fall. Det man vet säkert är att det sänker blodsockernivån och ökar din matsmältningsförmåga, och det kanske räcker för att ta en extra skvätt?
 
Om du inte redan gör det, följ mig gärna på sociala medier:
 
Facebook/sasomihimlen.se
instagram: stilleemma
youtube: så som i himlen odling
dressing - dressingtricket - äppelcidervinäger
Powered by Jasper Roberts - Blog